Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

BMC introduceert bovenbuistas voor URS en Roadmachine

Ga je op pad met de gravelbike of maak je langere ritten? BMC maakt het je net wat gemakkelijker met haar nieuwe bovenbuistas: de Integrated Top Tube Bag. Deze is specifiek ontworpen voor de modellen URS en Roadmachine.

Dat meer en meer mensen voor de gravelbike kiezen is algemeen bekend. En dat velen, zeker sinds het begin van de coronatijd, meer uren achteraan in het zadel zijn gaan doorbrengen, is evenmin groot nieuws. Voor deze en meer doelgroepen kan een bovenbuistas bijzonder praktisch zijn. Bij het Zwitserse BMC hebben ze met de Integrated Top Tube Bag een stijlvol model ontworpen.

Waterdicht

De tas is ontworpen voor plaatsing op de horizontale buis. Het model heeft een langwerpige vorm en sluit naadloos aan op het frameontwerp van de URS, de gravelbike van BMC, en de Roadmachine, de endurance racefiets van het merk. Aan de bovenzijde zit een ritssluiting die waterdicht is gemaakt. De rits is gemakkelijk te openen en sluiten dankzij de grote lus. Het materiaal van de cover biedt eveneens bescherming tegen water.

De adviesprijs van deze Integrated Top Tube Bag is 59 euro. Hij is verkrijgbaar in een zwarte kleurstelling. Meer informatie is te vinden op de website van BMC.