Deel dit artikel:

Blaze: Julbo’s nieuwe capsule in rood en blauw

Julbo heeft voor deze zomer een nieuwe collectie. Het gaat om de Blaze-serie. Hierin zitten drie brillen uit het bestaande performance-segment – de Fury, Density en Frequency – die een rode en blauwe kleur hebben gekregen, evenals een nieuwe lens.

De blauwe en rode tinten weerspiegelen volgens de fabrikant de kracht, energie en passie die van toepassing zijn op Julbo’s toewijding aan de sport en atleten. Bij elk montuur in de Blaze-capsule heeft Julbo gestreefd naar goed zicht, betere oogbescherming en een prettige pasvorm.

Spectron HD 3-lens

De drie modellen binnen de collective, de Fury, Density en Frequency, hebben alle een nieuwe lens: de Spectron HD 3. Julbo spreekt van een high-definition lens die contrasten accentueert om beter te kunnen reageren op bijvoorbeeld oneffenheden in het wegdek of boomwortels op de trails. De brillen zijn geschikt voor gebruik bij fel zonlicht en zorgen zo voor meer visueel comfort, aldus de fabrikant.

Bestsellers

Dat uitgerekend de Fury, Density en Frequency deel uitmaken van de capsule, heeft alles te maken met het succes van deze modellen. Alle drie behoren ze volgens Julbo tot de bestsellers in de performance-collectie. De sportbrillen zijn geschikt voor zowel sportieve fietsers als hardlopers. Ga voor meer informatie naar de website van Julbo.