Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Bioracer biedt tailorservice aan renners op wereldkampioenschap

Kleine, subtiele wijzigingen kunnen grote verschillen teweegbrengen. Kledingkeuze is zo’n element dat kan bijdragen aan succes. Bioracer biedt op het wereldkampioenschap in Bergen een tailorservice. Daar kunnen de nationale teams hun kleding laten vermaken, zodat de wielerpakken als gegoten zitten.

Er zijn in het Noorse Bergen negen selecties die gebruikmaken van de kleding van Bioracer. Onder meer de Belgische en Nederlandse renners rijden met Bioracer. De fabrikant zelf stelt dat atleten graag voor het merk kiezen vanwege het innovatieve karakter (“We zijn gespecialiseerd in renners sneller maken”).

Daarnaast levert merk maatwerk. Kleding wordt zo goed mogelijk afgestemd op de renner. Het team van Bioracer houdt rekening met onder meer het lichaam, het gewenste gebruik, de snelheid en de weersomstandigheden. Nu komt daar dus de tailorservice bij waar alle nationale ploegen vrij gebruik van kunnen maken.

Bioracer is op de markt sinds 1985. Onder meer dankzij de samenwerking met de nationale selecties van Belgie, Nederland en Duitsland heeft de fabrikant snel naam gemaakt in het peloton, met name op het gebied van skinsuits en snelpakken. Bioracer claimt door de jaren heen 616 medailles te hebben gepakt op wereldkampioenschappen en de Olympische Spelen.

Gerelateerde artikels