Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Bicyclette: kleding voor naast de fiets

De fiets is hipper dan ooit voorheen en een snuifje retro doet het momenteel ook goed. En zo krijgen we met de regelmaat van een klok persberichten van enthousiaste ondernemers die met een retro kledinglijn op de proppen komen. Bicyclette uit Antwerpen is er zo eentje.

Retro fietskleding is je van het momenteel, al zijn de eerste vier shirts van Bicyclette niet bedoeld om mee te gaan wielrennen. Enkele koersfanaten van het communicatiebureau Spindokter zitten achter Bicyclette en samen met een bevriend kostuumontwerpster bedachten ze de casual kledij die naar de koers refereert.

Momenteel bestaat het aanbod uit slechts één item – een shirt met korte mouwen, gemaakt van gekamd katoen, met een kort ritsje vooraan en een leuk zakje rechts op het rugpand – dat er evenwel in vier versies is. Elk van deze versies heeft een andere kleurstelling en kreeg de bijnaam van een bekend wielrenner als productnaam: Le Géant (Merckx), Le Gitan (De Vlaeminck), Le Maître (Anquetil) en Le Shériff (Moser).

Een shirt kost 64 euro, bestel je op www.bicyclette.be en draag je perfect op een jeans of onder een blazer. In september wordt het aanbod uitgebreid met ‘back to school’ shirts voor kinderen van zes tot twaalf jaar en een herfstcollectie voor volwassenen, kledingstukken met lange mouwen worden dat.

Gerelateerde artikels