Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Bianchi pakt uit met speciale designs voor Roglic en Groenewegen

Bij LottoNL-Jumbo trekken ze naar de Tour de France met twee sterke mannen met ambities: Dylan Groenewegen en Primoz Roglic. Beide renners, die vorig jaar allebei een Tourrit wonnen, krijgen van Bianchi een speciaal fietsdesign cadeau.

De Italiaanse fietsfabrikant, verbonden aan de Nederlandse wielerformatie, maakte in Treviglio twee speciale designs. Met de hand. Bij Roglic’ ontwerp zien we een adelaar die dominant boven de top van de Galibier vliegt. Het was die berg waar de Sloveen vorig jaar zijn medevluchters achterliet in de gewonnen Tourrit. Ook zien we op de bovenbuis nog een subtiele verwijzing naar zijn verleden als schansspringer. In het geval van Groenewegen is gekozen voor een Hollandse leeuw, de Nederlandse kleuren en de drie kruisen uit het Amsterdamse stadswapen.

Beide renners stappen komende zaterdag op de op maat Oltre XR4-frames. Bianchi hoopt dat de speciale designs hen inspireren om het succes van vorig jaar te evenaren of zelfs te verbeteren. Het merk kondigt tevens aan dat de Oltre XR4 Special Editions binnenkort op de markt komen. Dus wie zichzelf een beetje Groenewegen of Roglic wil voelen…


Gerelateerde artikels