Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Beat daagt uit: elke dag in september op de fiets

Het is september, de vakantie is voor de meesten voorbij en dus mag er weer volop gefietst worden. De Nederlandse wielerclub Beat heeft september omgedoopt tot een actiemaand. Met Beat Every Day daagt ze mensen uit om in september elke dag ten minste 25 kilometer te fietsen.

Beat Every Day in 2018 was volgens de wielerclub zelf een groot succes. Daarom heeft ze ervoor gekozen om de actie dit jaar opnieuw te presenteren.

Tussentijdse uitdagingen

Om Beat Every Day te voltooien zullen deelnemers elke dag een rit van minimaal 25 kilometer moeten maken. Op de weg naar dat ultieme doel liggen er verschillende tussentijdse uitdagingen. Bijvoorbeeld Beat The Mountains, waarbij minimaal 1.000 hoogtemeters moeten worden gemaakt. Voor de echte bikkels die geen enkele uitdaging uit de weg gaan is er Beat The Double, de uitdaging waarbij deelnemers elke dag minstens 50 kilometer moeten fietsen.

Beloning en slotfeest

De prestaties blijven niet onbeloond, want door te fietsen en uitdagingen te voltooien maken deelnemers de hele maand kans op beloningen. Op zondag 29 september is de laatste dag die feestelijk wordt afgesloten tijdens de Beat End of Season Party in Rotterdam.

Gerelateerde artikels