Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

BBB NanoBoard is compacte fietscomputer

Serie van duidelijk afleesbare computertjes om je fietsdoelen na te jagen.

Hoe kom je anders je dagen door dan met het najagen van fietsdoelen? Voor ons ook een raadsel. Maar hoe weet je dat je goed aan het najagen bent? Door te meten natuurlijk. En dat is precies wat de NanoBoard fietscomputers van BBB Cycling doen.

De slimme kleine apparaatjes zijn handig in gebruik dankzij de eenknopsbediening en een duidelijk afleesbaar groot scherm, dat overgenomen is van BBB’s DashBoard fietscomputer, de grotere broer van de NanoBoard.

De externe TPU cover beschermt de NanoBoard tegen krassen en waterschade aan de binnenkant en daarmee is het meetapparaatje helemaal klaar voor de onberekenbare weersomstandigheden der Lage Landen.

Met een NanoBoard computer kun al je ritten keurig bijhouden en heb je de belangrijkste rij-informatie direct onder ogen, zoals snelheid, afstand, tijd en totaal gereden kilometers.

Het compacte model is beschikbaar in verschillende opties, variërend van 7 tot 14 functies, waarbij de twee topmodellen ook nog eens draadloos zijn. De BCP-36W heeft zelfs een slimme caloriefunctie de aangeeft hoeveel calorieën je verbruikt gedurende je rit. Nuttig voor wie van nog wat overgewicht verlost wil geraken.

Alleen de BCP-25 is verkrijgbaar in vier verschillende kleuropties. Dus wanneer je in de stemming bent om te matchen, kies dan voor dat model!

Nieuwsgierig naar de NanoBoard modellen en andere BBB fietscomputers? Bekijk ze op de website.

Gerelateerde artikels