Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

BBB kleurt Giro-roze

Door de knalprestatie van Tom Dumoulin in de afsluitende tijdrit donderde Thibault Pinot (als renner van La Française des Jeux door BBB gesponsord) alsnog van het Giro-podium, maar met de Dumoulin-gekte die Nederland overspoelt zal BBB zijn roze spulletjes sowieso vlotjes kunnen slijten.

De Highfeet Sokken in Neon Pink Zijn van ademende Coolmax vezels en zorgen ervoor dat je voeten koel blijven op warme dagen en warm op koude. 12,95 euro.
De BBB Summit fietsbril beschikt over een systeem waarmee je razendsnel de lenzen wisselt. Je krijgt bij de Summit trouwens drie verschillende lenzen bij geleverd. Hoef je geen honderd procent roze bril op je snuffel, dan kan je ook gewoon de brilpootrubbers voor een roze variant inwisselen. Om het leven door een roze bril te bekijken betaal je 99,95 euro.


Niet alleen jij, maar ook je fiets kan een roze make-over krijgen. De Dualcage bidonhouders zijn licht en houden je drinkbus in een stevige greep. Bidons kunnen zowel rechtdoor, als langs links of rechts verwijderd worden: ideaal voor klimgeiten met een kleine framemaat. Voor 12,95 euro is de bidonhouder de jouwe.
En als je dan toch een bezig bent, waarom niet ineens ook je stuurlint vervangen? Waan je Girowinnaar met een magenta Raceribbon. Hij dempt goed en geeft een perfecte grip. Het stuurlint wordt met bijpassende roze afwerkband en stuurdoppen voor 9,95 euro geleverd.

Alle BBB-spullen vind je op www.bbbcycling.com