Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Bahrain-Merida kiest voor Scicon

Nibali en consorten vervoeren al hun spullen met Scicon.

De Italiaanse koffer- en tassenspecialist Scicon gaat voor 2017 het nieuwe proftream Bahrain-Merida voorzien van zijn gehele assortiment aan transportoplossingen.

Zowel renners als ondersteunend personeel kunnen gebruikmaken van bijvoorbeeld de fietskoffers Aerocomfort Road en de Triathlon 3.0 TSA, de Race Rain Bags, Podium Bags, Medical Bags, Cooler Bags en Director Messenger Bags.

Bahrain-Merida is een geheel nieuw team onder aanvoering van Vincenzo Nibali, de huidige Giro d’Italia-kampioen en meervoudig winnaar van grote rondes. Ook zijne hoogheid sjeik Nasser Bin Hamad Al Khalifa, groot supporter van het nieuwe team, mag een Scicon Aerocomfort Road 3.0 TSA fietskoffer tegemoet zien, zo meldt het persbericht.
Die koffer heeft natuurlijk het teamlogo als opdruk, een logo dat herkomst en doelen van het team weerspiegelt: rood en wit verwijzen naar de vlag van Bahrein, het gouden embleem doelt op de het eremetaal waar het in sport vooral om te doen is.

 Renners en begeleiders zullen vanaf de eerste week van januari kunnen beschikken over de nieuwe tassen en koffers, wanneer de officiële voorstelling van de ploeg plaatsvindt in Bahrein. Handig, want er gaan al direct 2 teams koersen, eentje in de Tour Down Under, een in de Vuelta Ciclista a la Provincia de San Juan in Argentinië, terwijl een derde brigade op trainingskamp trekt in Spanje.

 

Gerelateerde artikels