Deel dit artikel:

Armstrong helpt pokeraar bij fietsweddenschap om 540.000 euro

Texaan stoomt pokeraar Bilzerian klaar voor tocht van 450 kilometer.

Lance Armstrong heeft vrijwillig de helpende hand uitgestoken aan de bekende pokeraar Dan Bilzerian. De poenerige playboy uit Los Angeles is eerder de uitdaging aangegaan om binnen 48 uur van zijn huis naar het kombord van Las Vegas te fietsen. Daar, zo’n 450 kilometer verderop, woont een andere bekende pokerspeler, Bill Perkins. Via Twitter werd de challenge bedacht. Zoals het goede pokeraars betaamt wordt er gespeeld om een behoorlijk geldsom: 540.000 euro.

Voor Bilzerian wacht er naar eigen zeggen een loodzware tocht. Hij heeft in geen achttien jaar de fiets aangeraakt. Armstrong vergezelde hem tijdens enkele trainingsritten en ving tijdens zijn bezoek meteen een glimp op van het wapenarsenaal van Bilzerian (zie foto). De bedoeling is dat de pokeraar zijn challenge uiterlijk 31 mei aangaat.

Mogelijk komt er naar aanleiding van de trainingsessies van Armstrong nog een tweede weddenschap bij. Toen Perkins vernam dat Armstrong betrokken was, daagde hij de Texaan uit om dezelfde afstand af te leggen, maar dan binnen vijftien uur. Beloning als hij slaagt: een slordige 180.000 euro… Armstrong heeft nog niet laten weten of hij al dan niet op deze challenge in gaat.

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE