Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Amstel Gold Race Experience trekt in bij Shimano

De Amstel Gold Race Experience in Valkenburg aan de Geul krijgt na ruim tien jaar een nieuw onderkomen. Deze verhuist naar het even verderop gelegen Shimano Experience Center. De Amstel Gold Race Experience is bij menig wielertoerist bekend als de start- en finishlocatie van de permanent bewegwijzerde Amstel Gold Race-routes.

“We zijn erg blij met de nieuwe locatie voor onze Amstel Gold Race Experience. Het gaat hier niet alleen om een verhuizing naar een nieuwe locatie, maar nog meer om het versterken van de band tussen Amstel Gold Race en onze vaste partner Shimano. Shimano is al ruim tien jaar verbonden aan de Amstel Gold Race. Sinds enkele jaren is ook het Shimano Experience Center in Valkenburg aan de Geul gevestigd. Door deze samenwerking kunnen we 365 dagen per jaar een optimale Amstel Gold Race beleving bieden en bovendien voor een geweldige spin-off voor de regio zorgen”, aldus Leo van Vliet, directeur Amstel Gold Race.

Het Shimano Experience Center biedt veel mogelijkheden voor wielertoeristen. Zo beschikt het over douche- en omkleedfaciliteiten en fietsverhuur. Daarnaast kun je hier (vergeten) accessoires en wielerkleding aanschaffen, zelf een (individuele) route uitstippelen en gebruikmaken van extra diensten zoals een bikefitting en horeca.

Opening op 1 april

Op 1 april zal de nieuwe Amstel Gold Race Experience, afhankelijk van de op dat moment geldende coronamaatregelen, worden geopend. Meer informatie over de faciliteiten en arrangementen is online te vinden.