Deel dit artikel:

AGU stelt veiligheid en duurzaamheid voorop in Spring-Summer Collectie 2022

Het Nederlandse merk van fietskledij AGU laat nog meer watertanden naar de maanden van het mooie weer met hun nieuwe lente- en zomercollectie. De kledingsponsor van Jumbo-Visma zorgt er met innovatieve upgrades en nieuwe stoffen voor dat je helemaal klaar bent voor een heerlijk seizoen op de fiets.

Voor de Premium collectie van AGU is alleen het beste goed genoeg. Daarom is de Premium Aero-koersbroek herwerkt met een nieuwe zeem, dat ontwikkeld werd in samenwerking met de renners van Team Jumbo-Visma. Op de belangrijkste plaatsen is de vulling van het zeem aangedikt, wat je ermee in staat stelt het zeem voor alle ondergronden te gebruiken. Ook off-road.

Oog voor stijl en duurzaamheid

Een uitgebreid aanbod aan opvallende (lichte) kleuren en originele prints is klaar om gebruik genomen te worden door fashionliefhebbers op de fiets. Geïnspireerd door de kleuren van het strand, is de ‘high summer jersey’ de perfecte keuze tijdens de heetste dagen. Daarnaast heeft ook de Essential-collectie van AGU een flinke upgrade gekregen. Een sprekend voorbeeld daarvan zijn de bibshorts, die volledig gemaakt zijn van gerecycleerd polyester en zo dus ook de makkelijkste keuze zijn voor wie van duurzaamheid houdt.

Met het motto #everydayriding stimuleert AGU mensen elke dag opnieuw te kiezen voor het duurzaamste vervoermiddel: de fiets. Maar AGU zet ook in op het verduurzamen van de fietsindustrie én is constant op zoek naar manieren waarop dit kan. Daarom kenmerkt ook de Spring-Summer collectie van 2022 zich door fietskleding en -accessoires van hoge kwaliteit die lang meegaan. De duurzame items uit deze collectie zijn te herkennen aan het Greensphere logo. Hier vallen alle producten onder die gemaakt zijn van milieuvriendelijke materialen -zoals gerecycled polyester, organisch katoen en PVC-vrije coatings.

De kleding en accessoires uit de Spring-Summer collectie zijn te bekijken en te verkrijgen via de website en geselecteerde verkooppunten.

Gerelateerde artikels