Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

AGU legt meer nadruk op stijl

AGU pakt voor het volgende wielerseizoen uit met een nieuw assortiment aan kleding. Nog steeds heeft de fabrikant aandacht voor een goede prijs-kwaliteitverhouding, echter ligt in de nieuwe collectie meer nadruk op stijl.

Voor de modebijlage Shot, die tegelijk met de laatste editie van Grinta! verscheen, poseerden Lien Crapoen en Pieter Van Mulders in de nieuwe kleding van AGU. Het leverde onderstaande foto op.

Lien combineert het Evolution Conquer Women shirt lange mouw (99,95 euro, ideaal voor de koele dagen in voor- en najaar) met de Pro Winter Wind lange broek die je zowel met zeem (129,95 euro) als zonder zeem (119,95 euro) kunt kopen. De winddichte broek is van waterafstotend materiaal gemaakt en voorzien van re ecterende details. De Fleece Liner handschoenen (29,95 euro) zijn licht gevoerd, de Tesero helm (79,95 euro) koppelt een goede pasvorm aan een maximale bescherming.

Pieter draagt diezelfde Tesero helm met 24 ventilatiesleuven, maar dan met high-vis centrale streep om zijn zichtbaarheid in het verkeer te verhogen (79,95 euro). Het Pro Wind HiVis jack van 109,95 euro is uiteraard uo, al zorgt het leuke design er voor dat het winddichte, waterafstotende en ademende jack er beslist niet saai uitziet. De Pro Light Wind HiVis lange broek is gevoerd en voorzien van windprotectie. De plat gestikte naden voorkomen irritatie, de re ecterende Nova HiVis print doet Pieter opvallen in het verkeer. Met zeem kost de Pro Light Wind HiVis lange broek 129,95 euro, zonder zeem is de broek tien euro goedkoper. Ook Pieter draagt een paar Fleece Liner handschoenen (29,95 euro) met silicone print op de handpalmen, winddichte buitenlaag en dunne voering.

Gerelateerde artikels