Deel dit artikel:

ABUS partner van Parijs-Roubaix

ABUS zal veel te zien zijn langs het parcours.

ABUS, producent van onder meer fietshelmen en sloten, zal tijdens de komende editie van Parijs-Roubaix zeker in het straatbeeld te zien zijn. Bij het bedrijf zijn ze alvast zeer tevreden onderdeel te mogen uitmaken van een wedstrijd met dergelijk internationaal kaliber.

De internationale grootsheid en breed bereik bij wielerfans, maakt de samenwerking tussen ABUS en de wielerwedstrijd zo interessant. Net zoals bij BORA-ARGON 18, waaraan ABUS helmen levert, zorgt hun aanwezigheid in het wielerpeloton voor een grotere internationale bekendheid. Op die manier komt ze nog dichter bij haar voorziene doelgroep terecht.

ABUS zal zo op de internationale televisie te zien zijn en samen met de winnaar op de piste in Roubaix verschijnen. Tijdens Parijs-Roubaix zal ABUS een speciale versie van hun Tec-Tical Pro v.2-helm overhandigen. “Als vooraanstaand merk, zijn we zeer verheugd met de samenwerking met het befaamde Parijs-Roubaix. Onze betrokkenheid en daarbij aansluitende media-aanwezigheid zal ons helpen om onze doelstellingen te bereiken en ons imago internationaal te verbeteren”, aldus Christian Roth. (JL)