Deel dit artikel:

Schrijf je nu al in voor We Ride Flanders 2025

We Ride Flanders - a.k.a. 'De Ronde van Vlaanderen voor wielertoeristen' staat volgend jaar op 5 april op de wielerkalender. Wie samen met duizenden anderen uit binnen- én buitenland de hellingen en kasseien van de Ronde wil bedwingen in een unieke sfeer, die schrijft zich maar beter vlug in. Tickets voor deze Vlaamse oerklassieker op de cyclokalender gaan traditiegetrouw heel erg hard.

De Vlaamse Ardennen zijn tijdens het voorjaar het epicentrum van de wielerwereld. De spanning wordt er als het ware opgebouwd tot de dag van de Ronde van Vlaanderen en het enthousiasme ontaardt dan in een waar volksfeest op de flanken van de Paterberg, de Koppenberg, de Oude Kwaremont of één van de andere hellingen in de regio.

Voor zichzelf respecterende wielertoeristen is echter niet de dag van de Ronde het toppunt van de wielergekte, maar wel de dag ervoor! We Ride Flanders brengt ieder jaar duizenden mensen uit binnen- en buitenland op de been – of beter gezegd: op de fiets – die zelf het parcours van de Ronde van Vlaanderen willen fietsen. Ook dat evenement is een waar feest waar zelfs supporters voor buiten komen.

(lees verder onder de foto)

We Ride Flanders staat in 2025 op 5 april op de cyclo-agenda. Net als de Ronde van Vlaanderen start de toertocht volgend jaar in Brugge. Of toch wanneer je de volledige afstand van 242 kilometer kiest. Kies je liever voor 80, 144 of 179 kilometer, dan is Oudenaarde je vertrekplaats. Voor alle deelnemers is Oudenaarde wel de finishplaats. Het exacte parcours van de toertocht wordt later bekendgemaakt, maar je kan op beide oren slapen: ALLE iconische hellingen en kasseistroken uit de Ronde zitten erin.

Wil jij een epische dag beleven in de Vlaamse Ardennen? Nu al een groot sportief doel in 2025 vastpinnen? Jezelf onderdompelen in een bad vol sfeer en wielergekte? Schrijf je dan nu al in voor ‘We Ride Flanders’ 2025 en profiteer van een voordeeltarief.

(lees verder onder de foto)

Meer info vind je op de website van We Ride Flanders. Nieuw dit jaar is dat in je deelnamepakket ook een unieke ‘We Ride Flanders’-windstopper van Gobik én een medaille voor elke finisher zitten.

Gerelateerde artikels