Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

100% Getest: Premax Sports Sunscreen

En, ook genoten van het schitterende fietsweertje van de voorbije dagen? Heerlijk is het om terug te denken aan de zonnestralen en de vergezichten. Of het zou moeten zijn dat je je niet hebt ingesmeerd en nu zo rood als een kreeft bent verbrand dat je ’s nachts niet in slaap geraakt. Misschien toch maar eens Premax Sports Sunscreen proberen?

Premax is het merk van de Australische gerenommeerde sportfysiotherapeut Randall Cooper die in 2006 begon met de productie van massageproducten en zijn gamma inmiddels uitbreidde met een massageolie, zonnecrème en broekzalf. De spullen van Premax worden intussen door Premier League voetballers, NBA basketters en de renners van de Mitchelton-Scott wielerploeg gebruikt zodat ook Caleb Ewan en onze Jolien D’Hoore hun spieren met Premax verzorgen. Wij legden de hand op een stevige tube Premax Sports Sunscreen om onze witte winterhuid te beschermen tegen de eerste zonnestralen van de zomer.

De Premax Sports Sunscreen is een 50+ factor zonnecrème die zeer zacht aanvoelt en niet kleeft. De crème laat zich uiterst gemakkelijk in de huid masseren en is dus ideaal voor fietsers want er blijft geen vettige laag op de huid achter en de poriën van de huid blijven open. Nog een voordeel van deze gemakkelijk in te wrijven zonnecrème is dat je bij een korte pauze geen mengsel van zweet en zonnecrème in je ogen voelt druppelen, met irritatie tot gevolg. De Sports Sunscreen is trouwens tot vier uur waterbestendig zodat je halfweg je fietstocht ook nog eens een korte zwempauze kunt nemen zonder het risico dat je alsnog als een gekookte kreeft thuis komt. Om de huid in optimale conditie te houden voegde Cooper aan de Premax Sports Sunscreen aloë vera en vitamine E toe. Een tube van 50 ml kost 9 euro, een tube van 200 ml heb je voor 19,40 euro. De Premax spullen bestel je via deze link.