Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

100% Getest: GripGrab Women’s ProGel

Hey, ladies! Summer’s here! Hoog tijd om de zomerfietshandschoentjes aan te trekken. Elke De Brouwer stak haar knuisten in een paar Women’s ProGel handschoenen van het Deense GripGrab.

De ProGel is de comfortabelste fietshandschoen met korte vingers die zowel in heren- als damesversie bestaat. Die verschillen van mekaar qua kleuren en maten, maar zijn technisch wel identiek. De rug van de handschoen is gemaakt van soepel lycra, voor de handpalm doet GripGrab een beroep op gripvol Serino met daaronder een vier millimeter dikke laag ‘Doctor Gel’ padding. Op de duim zit badstof om zweet van je aangezicht te vegen, de logo’s zijn reflecterend en je sluit de handschoen met een velcro op de pols. De gMagnets die in de mini-manchetjes verwerkt zitten houden de handschoenen samen zodat je ze altijd meteen vindt in je sporttas of je ze altijd per twee verliest. 🙂 Hou er ook rekening mee dat de handschoenen met deze magneetjes in de trommel van je wasmachine kunnen blijven hangen. De damesvariant van de GripGrab ProGel handschoenen bestaan in de maten extra small tot large en in de kleuren grijs, groen en paars. De adviesprijs staat op 39,95 euro.

Dit vond Elke er van: “Sobere handschoen, al is hij ook wel in iets frivolere kleuren verkrijgbaar. De sobere kleurstelling past wel bij heel veel fietskleding en hoewel ik liever voor wat uitbundiger designs ga, ben ik er van overtuigd dat veel vrouwen net die sobere ontwerpen verkiezen. De damesmaten vallen heel klein uit, daar moet je rekening mee houden. Zo paste ik nét in een maat small. Ik had een small besteld omdat ik mij baseerde op de grotere maten voor heren, maar hou er dus rekening mee dat de damesspecifieke maten bij GripGrab een pak kleiner uitvallen. Ondanks dat de handschoenen krap aansloten is de pasvorm wel prima, net als het comfort.”

Check hier alle details van de GripGrab Women’s ProGel handschoenen.

Gerelateerde artikels