Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

100% Getest: Decca Pro Women Jersey Korte Mouw

Met het Pro Women Jersey heeft de Oost-Vlaamse sportkledingfabrikant Decca een damesspecifiek shirt in huis. Grinta!-lezeres Cindy Borremans ging er mee op pad.

Decca maakt vooral kleding op maat van teams, bedrijven en clubs zodat het Pro Women Jersey slechts in een beperkt aantal standaarddesigns te koop is en de richtprijs is dan ook die voor ‘grotere leveringen’. Voor 10 tot 29 stuks hou je rekening met een prijs van 50 euro, bestel je 30 tot 49 stuks dan daalt de prijs per shirt tot 44 euro. Beide prijzen moet je wel nog met de BTW verhogen.

Het Pro Women Jersey met korte mouwen is gemaakt van verschillende panelen om een maximaal draagcomfort en de beste prestaties te garanderen. Het rompgedeelte is gemaakt van 73% nylon en 27% elasthan, voor de mouwtjes gebruikt Decca 72% nylon en 28% elastan (zo zie je maar dat één luttel procentje een verschil kan maken!) en de zijpanelen + een deel van het rugpaneel worden uit 100% polyester mesh gemaakt om daar zoveel mogelijk lichaamswarmte te kunnen afvoeren. Het Pro Women Jersey is er voor de actieve dames zodat het koerstruitje strak op het lichaam aansluit. Onderaan het rugpand vind je de drie obligate steekzakjes met een extra zakje dat met een ritsje afgesloten wordt, wat het design betreft is alles mogelijk.

Dit is wat Cindy er van vond nadat ze het shirt een maand lang kon testen en het wekelijks één of twee keer gebruikte.: “Het Decca shirt is mooi en zeker niet opzichtig of opvallend. Daarenboven spannen de mouwen niet te strak om de bovenarmen en is het rugpand van het shirt lang genoeg om te voorkomen dat het shirt omhoog kruipt. Het comfort is heel goed”, aldus de fietsster uit Dworp.

www.decca.cc