Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Wout van Aert is de zevende in de reeks Titanen

Titanen is helemaal terug van weggeweest. Het magazine in groot formaat dat ook gaat over de allergrootsten op de fiets, keert in het voorjaar van 2022 terug. De hoofdrolspeler in de nieuwe uitgave verdient het zonder enige twijfel om een titaan genoemd te worden: Wout van Aert.

Zoals het echte titanen betaamt, is Wout van Aert vlot bezig de demonstraties in de koers aan elkaar te rijgen. En dat met de koersmonumenten die er nu pas zitten aan te komen. Tussen al die vertoningen die uitblinken in bravoure door, vond hij de tijd om een volledig magazine aan hem te laten wijden.

Ter voorbereiding van alle keren dat we zijn naam nog tegenkomen de komende maanden, is er de nieuwe Titanen, helemaal gewijd aan Wout. Andere titanen die Van Aert voorgingen in het magazine zijn Fabian Cancellara, Eddy Merckx, Tom Boonen, Peter Sagan, Greg Van Avermaet en Philippe Gilbert.

Vanaf 16 maart is de zevende editie van Titanen te koop in de winkel of in de webshop. Per verkocht exemplaar gaat overigens € 1 naar To Walk Again, het goede doel dat ook door Wout wordt gesteund.

Gerelateerde artikels