Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Wintertrainingen werk je comfortabel af in Crafts nieuwe kledij

De temperaturen zijn inmiddels gezakt. Het is daarmee de ideale tijd om de garderobe nog eens na te lopen. In de modebijlage Shot stelt Grinta! enkele fraaie collecties voor, waaronder die van Craft.

Fatima combineert zwart op zwart met het Velo Thermal 2.0 shirt (89,95 euro) en het Rime jacket (99,95 euro). Dat laatste is een warme, comfortabele shoftshell met volledige rits én achterzak met rits. Zo blijven niet enkel Fatima’s lichaam, maar ook haar kostbare bezittingen beschermd tegen koude en regen. De lange Ideal Thermal fietsbroek (109,95 euro) geeft Fatima’s benen een comfortabel warm gevoel dankzij de opgeruwde binnenkant. De ergonomische pasvorm en het ademende stretch materiaal geven haar een optimaal gevoel op de fiets, terwijl de reflecterende elementen 360° rondom zichtbaarheid garanderen. Met de Shelter Bootie overschoenen (39,95) blijven Fatima’s voeten dankzij het gebruik van neopreen en waterdichte naden warm en droog.

Het Verve Glow Jacket M (149,95 euro) laat Stijn toe om zijn winterse trainingen perfect af te werken. Dankzij de mix van drie verschillende weefsels sluit de Verve Glow naadloos aan bij Stijns lichaam, dat bovendien op de juiste plaatsen beschermd wordt tegen de wind. De Verve broek (129,95 euro) doet net hetzelfde.

Wanneer het een tikkeltje minder koud is, verkiest Stijn het Verve Wind shirt met lange mouwen (129,95 euro). Te allen tijde kan hij rekenen op het oerproduct van Craft: de baselayer. De nauw aansluitende Active Intensity CN (49,95 euro) is inzetbaar bij temperaturen tussen -5 en +10 graden.

Headwear

De Wrap hat (29,95 euro) is zacht en elastisch met een winddichte voorzijde.

Handschoenen

Wie van wanten weet, kiest voor de Siberian 2.0 split finger handschoenen (59,95 euro) van Craft. Doordat de vingers gegroepeerd in de handschoen zitten, blijven je handen beter warm.

Footwear

De Shelter Bootie (39,95 euro) is een elastische overschoen van wind- en waterdicht materiaal die je voeten beschermt in koude en natte omstandigheden. Voorzien van neopreen aan de voorkant voor extra warmte, versterkingen aan hiel en neus en een slijtvaste, waterdichte 3/4-rits achter.

Een naadloze compressiekous (29,95 euro) van Craft voor een sneller spierherstel.