Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Winterkleding met een Italiaanse snit

Nalini is al jaren een gekend merk in wielerland. Ook voor komende winter heeft het Italiaanse merk zijn garderobe stijlvol ingericht. Een blik op het assortiment in Grinta!'s modebijlage Shot.

Nalini’s AIW Xwarm (125 euro) is een dunner jack dat best tot z’n recht komt in het tussenseizoen. De DWR-coating (Durable Water Repellent) zorgt ervoor dat de Xwarm water- en vuilafstotend is. De reflecterende logo’s fleuren het voor het overige sobere jasje op. De bijhorende AIW Xwarm Bib Tight 2.0 (179 euro) is niet enkel winddicht, maar kreeg daarnaast dezelfde behandeling met DWR-coating als Lorenzo’s jacket. Dankzij de Flatlock-naden blijft deze bibtight ook comfortabel zitten tijdens langere ritten. Door de spiercompressie komt Lorenzo die lange ritten minder vermoeid door.

Fatima valt harder op met haar AIW LW Lady Jacket 2.0 (125 euro). Bij Nalini blijven ze Italianen, waardoor de snit best sportief te noemen is. De ademende Mantodry stof voert zweet tijdig af, waardoor Fatima’s lichaam warm en droog blijft. Deze keer kiest Fatima voor de AIW Lady Pants 2.0 (99 euro) zonder bretellen. Ook hier reflecterende logo’s om ten alle tijden zichtbaar te blijven.

Gerelateerde artikels