Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Wielerkleding Calobra: opvallende prijskrakers

Calobra is het huismerk van de Nederlandse fietsketen Mantel. Lorenzo en Ine hebben zich voor de fotoshoot voor Grinta!’s modebijlage shot uitgedost in Calobra’s nieuwste kleding. Bekijk de resultaten!

De Gold Rush vest (69,95 euro) van Calobra is een prijskraker. Het design verwijst naar de goudzoekers, maar wie het jacket draagt, heeft dat beslist al gevonden. De geborstelde stof houdt je warm. Daarnaast is de Gold Rush slijtvast en elastisch voor een goede pasvorm. Naast de drie standaard achterzakken, beschikt de Gold Rush over een vierde exemplaar dat voorzien is van een rits. De lange Eclipse fietsbroek van 79,95 euro voelt comfortabel aan dankzij opnieuw een geborstelde binnenvoering. Dankzij de elastische meshbretels behoudt de Eclipse zijn ademend vermogen. De Reflecterende elementen zorgen er tot slot voor dat Mike goed opvalt in het verkeer.

Fatima’s Meteo jacket van 69,95 euro is inzetbaar bij temperaturen tussen 10 graden en het vriespunt. Haar Umbra broek (79,95 euro) blijft goed op z’n plek zitten dankzij de siliconen grippers. De zachte stof voelt bovendien prettig aan. Zowel Fatima’s jasje als broek hebben een geborstelde binnenvoering voor dat lekker warme gevoel tijdens koude wintertochten.