Deel dit artikel:

Welke fiets is dé droomfiets van het jaar?

Grinta! is benieuwd naar jouw mening en die van alle andere lezers: welke fiets verdient de titel ‘Dreambike of the Year’? De stemronde is nu geopend.

De verkiezing ‘Dreambike of the Year – Powered by Grinta!’ is dit jaar toe aan de derde editie. In het eerste jaar werd de De Rosa Idol verkozen tot absolute droomfiets, vorig jaar ging de Trek Emonda SLR 7 eTap met deze eervolle titel aan de haal. Ditmaal zijn er opnieuw tien fraaie kanshebbers die meedingen naar deze prijs. Je vindt op de stempagina.

Breng je stem uit

Het stemmen gaat heel eenvoudig. Tot en met eind december heb je de mogelijkheid om online een stem uit te brengen op één van de voorgeselecteerde fietsen. Nadat je je stem hebt uitgebracht, krijg je een e-mail met het verzoek je voorkeur te bevestigen. Vanaf elk e-mailadres kan er slechts één keer gestemd worden.

Dreambike vs. Racebike

Welke fiets de winnende is, wordt in januari bekendgemaakt tijdens de beurs Velofollies in Kortrijk. De verkiezing ‘Dreambike of the Year – Powered by Grinta!’ loopt parallel aan een andere verkiezing: ‘Racebike of the Year – Powered by Grinta!’. Daar is het oordeel van een jury onder leiding van Tom Boonen doorslaggevend.