Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Warm aanbevolen zomeroutfits

Wielerkleding moet niet alleen mooi, maar bovenal functioneel zijn. In Shot, de bijlage die bij de laatste uitgave van Grinta! is gevoegd, stellen we een aantal ideale zomeroutfits voor. Onder andere deze producten van AGU.

Ine kiest voor het Velo Love Jersey (64,99 euro) in olijfgroen, dat opvalt in de onopvallendheid. De print is vrouwelijk, maar net niet té. De lycra mouwen sluiten aan als een tweede huid en de siliconen gripper in de tailleband houdt het truitje onderaan op zijn plaats. Ideaal voor sportieve en competitieve fietssters. Ook de volledig zwarte Essential Prime korte broek (69,99 euro) die ze draagt is gemaakt voor vele uren in het zadel. Het Red 120 zeemvel maakt gebruik van Skyving-technologie waarbij subtiele hoogteverschillen huidirritatie voorkomen. Zowel Ine als Pieter vertrouwen op de gekende Tesero helm (74,99 euro) wanneer het zou misgaan. De padding uit één stuk zorgt voor een optimaal draagcomfort. Maar liefst 24 ventilatiegaten zorgen voor verkoeling terwijl het geïntegreerde insectennet ongewenste bezoekers buitenhoudt.


In de Six6 herencollectie grijpt AGU terug naar het roemruchte verleden. De naam verwijstnaar het jaar 1966 waarin de Nederlandse kledingfabrikantwerd opgericht. Het design is een kwinkslag naar de periode van het Panasonic-team. Pieter draagt een Six6 Deep Blue Jersey (89,99 euro) in combinatie met de Six6 Blue bibshort (139,99 euro), voorzien van de nieuwe top level Black 320 zeem. Deze biedt comfort zonder ongemakken.