Deel dit artikel:

Voorinschrijving Belcantour van start

Zak op 15 mei af naar Westouter voor een pittige toertocht.

Vanaf vandaag is het mogelijk om online in te schrijven voor de zevende editie van de Belcantour. De toertocht vindt plaats op zondag 15 mei in Westouter.

De eerste vijfhonderd inschrijvers krijgen trouwens leuke extra’s, namelijk een 3Action goodiebag, Bioracer-armstukken, 1 euro korting op de normale inschrijvingsprijs en daarbovenop maken ze kans om een VIP-ticket te winnen voor de Belcanto Classic 2016 op maandag 24 augustus.

Ook dit jaar moeten de deelnemers afzakken naar de Sulferberg in Westouter. De organisatie heeft er een cyclo- en een mountainbikeparcours uitgestippeld. Voor de cyclo is er keuze uit een traject van 60, 80, 105 en 120 kilometer. Mountainbikers hebben keuze uit een tocht van 30 en 50 kilometer. Er is een pechdienst en technische bijstand voorzien. Na de wedstrijd is iedereen welkom tijdens de Sint-Bernardus-aprèsbar om er een gratis hotdog te eten of van een trappistenbier te genieten.

De Belcantour beschikt over het Coppa Grinta!-label. Het parcours behoort daardoor tot het driesterrencircuit van de toertochten. Een echte aanrader dus, zeker omdat de tocht de deelnemers langs een aantrekkelijk traject met de lange heuvels van het Heuvelland brengt. Een ommetje langs Frankrijk zorgt eveneens voor een extra fijne fietservaring.

Inschrijven en meer informatie via www.belcantour.be (JL)

Gerelateerde artikels

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE