Deel dit artikel:

Video: opgewonden standje stuurt vol in op fietser

Fietser laat het er niet bij zitten en vernielt de achterruit.

Een video uit het Engelse Berkshire die eigenlijk te bizar voor woorden is. Een bestuurder van een zwarte Volkswagen stuurt bewust op een fietser in. De man ziet de auto op zich af komen en weet zijn rijwiel net voor de aanrijding opzij te duwen. Toch wordt hij stevig gekatapulteerd. De fietser, ongetwijfeld geschrokken, aarzelt na het incident geen moment en snelt zich naar de auto om daarvan de achterruit te vernielen.

De politie is een onderzoek gestart en heeft de bestuurder van de Volkswagen, een 25-jarige man, inmiddels gepakt. De fietser is gek genoeg nog niet getraceerd. Van de zaak weten we niets, maar het lijkt er alle schijn van te hebben dat de actie gericht is en dat de mannen elkaar kennen. De Engelse politie zegt graag in contact te komen met de aangereden fietser. Dat is van belang voor het vervolg van het onderzoek. 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/nl_NL/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

#STATMENT This Video Wasn't Filmed By Me, The Reason it was uploaded on my Facebook was to try and find the driver and…

Geplaatst door Memzee Original op maandag 21 maart 2016