Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Vernieuwde multitools van Sigma

Het Duitse Sigma Sport is vooral bekend van zijn fietsverlichting, sporthorloges en fietscomputers, maar het had altijd ook al een paar multitools in het assortiment. Die zijn nu onder het stof vandaan gehaald en geüpdatet.

De nieuwe Pocket Tools van Sigma Sport zijn er in drie maten: Small, Medium en Large. Rechttoe rechtaan namen voor multitools die respectievelijk 8, 17 en 22 functies herbergen. De tools zijn van massief gereedschapsstaal dat gefosfateerd is (en daarmee corrosiebestendiger is geworden), voor een duurzaam gebruiksleven.

De Pocket Tools zijn ergonomisch vormgegeven en stabiel geconstrueerd, zodat je er hoge draaimomenten mee kunt bereiken.

De Pocket Tool Small (12,95 euro) heeft 8 essentiële functies en de zijkanten zijn met rubber bekleed voor een goede grip. Het kleinood weegt 76 gram.

De Medium (22,95 euro) van 124 gram heeft 17 gereedschappen, waaronder 9 sleutels en afneembare bandenlichters aan de zijkanten.

De grootste Pocket Tool (34,95 euro) heet Large. Zijn 22 functies helpen je in zowat alle pech-situaties onderweg, en met onder meer spaaksleutels, ventielsleutels en een remblok-tool voor schijfremmen kun je er ook op andere momenten nog handig gebruik van maken.

Gerelateerde artikels