Deel dit artikel:

Verkiezing ‘Dreambike of the Year’: breng nu je stem uit

De stemronde voor de verkiezing ‘Dreambike of the Year – Powered by Grinta!’ nadert z’n einde. Nog tot en met zaterdag 31 december kun je een stem uitbrengen op de fiets die volgens jou het absolute droommodel van het jaar is.

Grinta! initieerde de verkiezing ‘Dreambike of the Year – Powered by Grinta!’ twee jaar geleden. Die was meteen een daverend succes: vele fietsliefhebbers uit de Lage Landen brachten een stem uit, met als resultaat dat de De Rosa Idol met de eervolle titel aan de haal ging. Vorig jaar stond Trek met haar Emonda SLR 7 eTap op de hoogste podiumtrede.

Voor de huidige editie zijn er zeventien fabelachtig mooie en exclusieve fietsen geselecteerd. Het gaat om fietsen van de merken: Basso, BH, BMC, Cube, Giant, Isaac, Lapierre, Merida, Orbea, Origine, Pilot, Pinarello, Ridley, Rose, Scott, Specialized en Trek. Welke modellen in de race zijn, zie je op de stempagina die voor de verkiezing in het leven is geroepen.

Stem nu

Heb je een absolute favoriet, wacht dan niet langer en breng een stem uit nu dat nog kan. Navigeer naar de stempagina waar je je droomfiets aanklikt en je persoonlijke gegevens achterlaat. Je krijgt vervolgens een verificatiemail ter bevestiging van je stemvoorkeur. Om fraude te voorkomen, is het mogelijk om vanaf elk e-mailadres één keer te stemmen. Aanstaande zaterdag (31 december) is er de laatste mogelijkheid om een stem uit te brengen.

Dreambike vs. Racebike

Welke fiets het predicaat ‘droomfiets’ krijgt opgeplakt, wordt in januari bekendgemaakt tijdens fietsbeurs Velofollies in Kortrijk. De verkiezing ‘Dreambike of the Year – Powered by Grinta!’ loopt parallel aan een andere verkiezing: ‘Racebike of the Year – Powered by Grinta!’. Daar is het oordeel van een jury onder leiding van Tom Boonen doorslaggevend.

Gerelateerde artikels