Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Velofollies dan toch opnieuw uitgesteld

Ondanks de duidelijke wil om een 2022-editie van Velofollies mogelijk te maken, heeft de organisatie na het afhaken van enkele exposanten en na een rondvraag onder de andere standhouders moeten besluiten om de fietsbeurs toch opnieuw uit te stellen.

De organisatie van Velofollies had alles in het werk gesteld om de beurs toch te kunnen laten doorgaan, zelfs met inachtname van de strengere coronaregels, maar door de verergerende situatie moest Pieter Desmet van Kortrijk Xpo toch het moeilijke bericht de wereld insturen: “Het is duidelijk geworden dat Velofollies op 14, 15 en 16 januari geen voldoende en volwaardig aanbod meer zal kunnen presenteren aan onze bezoekers. Als beurs plaatsen wij steeds de beleving van onze bezoeker op de eerste plaats, en deze beleving zouden wij hen nu dus helaas niet meer kunnen bieden.”

“Dus ondanks het enthousiasme om ervoor te gaan en het kunnen organiseren op een perfect veilige manier, dienden wij als resultaat van de enquête te beslissen om deze editie opnieuw uit te stellen. Een erg moeilijke en pijnlijke beslissing, voor het tweede jaar op rij.”

“Wij plannen bijgevolg de 15de editie van Velofollies volgend jaar op 20, 21 & 22 januari 2023.”

Gerelateerde artikels