Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Vaude wapent je tegen het herfstweer

Vaude heeft een nieuwe collectie met jassen voor de regenachtige herfst en winter. Het gaat om het Cyclist Warm Rain Jacket, de Cyclist II gevoerde parka en het Yaras 3-in-1 Jacket. De jassen zijn duurzaam geproduceerd.

Het Cyclist Warm Rain Jacket (foto linksonder) is een jas voor de dagelijkse woon-werkrit. Hij heeft reflecterende strepen, onder andere aan de onderkant van de rug. Zo ben je steeds zichtbaar in het donker en bij mistig weer. Bovendien beschikt deze fietsregenjas over onopvallende ritssluitingen aan de onderarmen als extra ventilatiemogelijkheid. Bij haast breekt het zweet niet uit.

Cyclist II gevoerde parka

De warme en winddichte bike-winterparka (foto in het midden) is een duizendpoot voor gebruik in de stad. Deze leent zich voor op de fiets, met extra ritssluitingen en reflecterende elementen op de mouwen en de rug. Ook als het stormt, regent of sneeuwt houdt de bike-winterparka je droog. De parka is net zoals andere Vaude-producten milieuvriendelijk geproduceerd en bevat geen schadelijke waterafstotende stoffen.

Yaras 3-in-1 Jacket

Het Yaras 3-in-1 Jacket (foto rechtsonder) is waterdicht, winddicht en ademend. Aan deze drie kenmerken is de naam van het product ontleend. Je kan je wegenkaart, smartphone en andere waardevolle spullen volledig toevertrouwen aan de waterdichte zakken. De verstelbare capuchon houdt het hoofd droog. Het ventilatiesysteem zorgt ervoor dat je het nooit te warm of te koud krijgt. Je kunt flexibel bewegen dankzij de extra ritssluitingen en stretchpanelen.