Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Van Rysel brengt fietsmode tegen een schappelijke prijs

Van Rysel (Decathlon) laat met haar collectie zien dat een leuke outfit ook zeer betaalbaar kan zijn. Het merk heeft een vrij uitgebreid assortiment. In de modebijlage SHOT stelt Grinta! het nieuwe aanbod van Van Rysel voor.

Dat ook fietsmode niet duur hoeft te zijn, bewijst Van Rysel. Voor slechts 40 euro gaat Charlotte op pad met het Roadr 900 shirt, dat voorzien is van mesh inzetstukken voor een betere afvoer van transpiratie en regeling van de lichaamstemperatuur. Het shirt is ergonomisch gevormd met brede elastische banden in de taille en op de armen. Achteraan vinden we naast de drie ‘normale’ opbergzakjes nog een vierde, afsluitbaar exemplaar. Charlotte’s bibshort (50 euro) – eveneens een Roadr900 – is ontwikkeld voor intensieve ritten. De ademende technische stof zorgt voor een goede afvoer van het zweet. Het zeem met drie verschillende diktes en met gelinserts garandeert het zitcomfort.

Lorenzo’s Roadr 500 shirt (50 euro) werd ontwikkeld in samenwerking met het U19-team van AG2R La Mondiale. Een nauw aansluitend ergonomisch model met elastische inzetstukken in de taille en op de mouwen en aangevuld met mesh stukken voor een optimale zweetafvoer. Ook aan een extra zijzakje voor bevoorrading werd gedacht. De Roadr 500 bibshort (60 euro) werd ondanks zijn lage prijs eveneens ontworpen voor de gevorderde fietser. Vandaar de brede elastische band op de dijen, mesh bretellen en inserts voor voldoende verkoeling en een ergonomisch zeem.

Van Rysel RoadR 900 (25 euro)

De RoadR 900 handschoenen van Van Rysel werden ontwikkeld samen met de profrenners van FDJ. Schokdemping gebeurt dankzij de brede inzetstukken van Technogel op de handpalm. De elastische stof en beperking van het aantal naden zorgen voor een nauw aansluitende handschoen met een knappe aerolook.

Gerelateerde artikels