Deel dit artikel:

Valentijnsdag: de perfecte cadeaus voor je partner

Valentijnsdag is in aantocht. Houdt je partner net zoveel van jou als van de fiets? Dan heeft Grinta! diverse cadeaus die op 14 februari leuk zijn om te geven.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een stijlvol shirt om te dragen in de vrije tijd. Grinta! ontwikkelde in samenwerking met The Vandal een aantal Legends T-shirts (26 euro). Op de voorzijde van de diverse prints prijken de namen van onder meer Gino, Fausto, Freddy, Briek en Jacques. Iedereen met een voorliefde voor de koers kan de achternamen moeiteloos invullen. Zowel voor mannen als vrouwen zijn er shirts verkrijgbaar.

Warme sweater

Het voorjaar laat nog even op zich wachten, maar de eerste koersen zijn al wel bezig. En natuurlijk staan er nog enkele crossen op het programma. Samen met je partner op de bank onderuitgezakt naar de verrichtingen van de profs kijken? Doe het samen in een blauwe sweater van Grinta! (45 euro).

Mythische cols

Ben je zelf fietsen en blijft je partner alleen achter? Zorg dan dat hij of zij wat te lezen heeft. Schenk bijvoorbeeld Mythische Cols (39,99 euro). Dit prachtige salontafelboek bundelt de beklimmingen die eerder in de rubriek ‘De Bergen’ van Grinta! verschenen. Het boek is uitgebreid met schitterend beeldmateriaal en prikkelende verhalen. Je geniet van onder meer de Tourmalet, de Stelvio en de Galibier.

Samen klimmen en krassen

Samen eropuit en de mooiste bergen beklimmen? Gebruik Iconic cols of Europe (29,99 euro) als jullie kompas. Dit is een kraskaart met daarop de twintig bucketlist-beklimmingen van Europa. Gebruik deze als jullie persoonlijke dagboek en blijf met elkaar uitdagingen houden. Afmetingen: 70 bij 50 centimeter. Gewicht: 100 gram. Er wordt een ‘Your Quest’-minikrabber meegeleverd voor het vlot verwijderen van de grijze kraslaag.

Gerelateerde artikels