Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

UYN’s gebreide looks stralen warmte uit

Het lichaam op de juiste temperatuur houden tijdens het sporten in wintertijd, is soms een grote uitdaging. De kleding van UYN doet z’n werk uitstekend. In de modebijlage Shot stellen we de nieuwste producten van UYN voor.

De gebreide look van UYN straalt altijd al een beetje warmte uit. Dat is met Ine’s Alpha Shirt (169 euro) niet anders. De driedimensionale hexagonale structuur van de stof van het Alpha shirt met lange mouwen staat garant voor een optimale klimaatregulering. De ietwat dikkere structuur ter hoogte van de buik geeft steun aan het lichaam, en beschermt de vitale organen tegen de koude. De Alpha lange broek (189 euro) combineert een naadloze constructie met lycra inzetstukken aan het zitvlak en de dijen. Hierdoor krijgen irritaties geen kans, terwijl Ine de volledige bewegingsvrijheid krijgt om te presteren. De HP 110 zeem past zich aan iedere beweging aan.

Het Alpha Winter Membrain115 jacket is met 399 euro een stevige investering. Het jasje is genoemd naar een membraan dat elastisch is, maar tegelijk ook waterdicht, winddicht, ademend en duurzaam. De Alpha bib tight (239 euro) is voorzien van een anatomisch inzetstuk om de bretellen langs de rugzijde te verbinden. Zo past de broek zich perfect aan Mikes bewegingen aan.

UYN Evolutyon Men

De 100% organische Natex stof zorgt voor een ideale klimaatregulering met de Evolutyon baselayer (89 euro) van UYN. De naadloze arm- en schouderconstructie geeft dan weer een optimale bewegingsvrijheid. De rolkraag komt zeker in extreme omstandigheden goed van pas.

UYN Evolutyon Ladies

Deze baselayer van 79 euro is aan de hand van 3D-techniek naadloos gebreid. Dankzij de opbouw van de stof ontstaan er luchtkanalen die een isolatielaag vormen. Bovendien zijn deze luchtkanalen verantwoordelijk voor een snellere zweetafvoer.

Gerelateerde artikels