Deel dit artikel:

Tweede editie van Fietsbeurs Vlaanderen in Aalst

Op 12 maart kunnen fietsliefhebbers en -handelaars een zaakje doen op de Fietsbeurs in Aalst.

De Fietsbeurs Vlaanderen is op zaterdag 12 maart 2016 aan zijn tweede editie toe. Deze keer moeten fietsliefhebbers afzakken naar Rollerland in Aalst.

De beurs speelt in op de groeiende tweedehandsmarkt van sportieve fietsen. Al is er ook plaats voor elektrische fietsen, fixies, dames- en herenfietsen en een uitgebreid gamma aan kinderfietsen. De vorige editie was alvast een groot succes, met honderden bezoekers en een op drie van de aanwezige fietsen die verkocht raakten. Tientallen handelaars konden rekenen op grote belangstelling. Zo wordt een gat in de markt dichtgereden en krijgen mensen waar voor hun geld aangeboden. De beurs draait vooral rond het verkopen van fietsen, maar er zijn ook standen met fietsgerelateerde producten aanwezig. Fietshandelaars kunnen hun fietsen zelf verkopen of hun verkoop aan een fietsbeursteam overlaten.

De fietsbeurs is dus de ideale plaats voor handelaars om eindereeksfietsen alsnog aan de man te brengen. Afspraak op zaterdag 12 maart 2016 aan Rollerland, Tragel 20 in Aalst. (JL)