Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Turbo Como: krachtig en comfortabel

Snel fietsen is leuk, maar een beetje extra comfort kan nooit kwaad. Met de Turbo Como combineert Specialized haar krachtige Turbo technologie met een comfortabele zit.

Opvallen mag best
De Como ziet er niet alleen goed uit; zodra je erop gaat fietsen, voel je je ook goed. Op de Como kom je spontaan tot rust, en dat is geen toeval. Specialized heeft de fiets ontworpen om rustig mee door de stad te fietsen, maar dan wel met een gezonde dosis efficiëntie.

Met beide benen op de grond
Dankzij de Ground Control geometrie kun je eenvoudig op- en afstappen en kun je gemakkelijk met je voeten bij de grond komen. Samen met een relaxte, rechtere zitpositie en comfortabele en stabiele rijeigenschappen rijd je hiermee fluitend door de stad.

Jij mag het zeggen
Ervaar volledige integratie met de in het frame verwerkte, verwijderbare en afsluitbare batterij. De Specialized e-bikemotoren zijn de soepelste en krachtigste motoren ter wereld. Samen met de geïntegreerde batterij hebben de ontwerpers het hele pakket nagenoeg onzichtbaar in het frame verwerkt.

It’s You, Only Faster
Al deze techniek is allesbehalve standaard. De fabrikant heeft haar eigen Specialized E-Bike technologie ontwikkeld, waardoor jij efficiënter en sneller kunt rijden. Waar je ook heenrijdt, je doet dat steeds met een brede glimlach op je gezicht.

Vermogen
De compacte motor is nagenoeg geruisloos en levert tot 250 watt aan trapondersteunend vermogen. Door middel van custom software wordt voortdurend gemeten hoeveel vermogen je via de pedalen levert. Aan de hand van een uitgekiend algoritme wordt jouw geleverde vermogen vervolgens door de motor vermenigvuldigd. Hoe meer vermogen jij levert, hoe meer ondersteuning de motor levert.

Verder gaan dan ooit
Deze batterij laat jou niet in de kou staan. Net als de motor is de batterij in het frame geïntegreerd en is hij volledig naar wens in te stellen. Bovendien is hij eenvoudig te verwijderen, zodat je hem kunt opladen waar je maar wilt.

Gerelateerde artikels