Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Trek-Segafredo gaat retro

Het veldritseizoen is nog maar amper op gang, of het reguliere wielerseizoen wordt alweer voorbereid. Bij Trek-Segafredo zijn ze er al klaar voor om vanaf 1 januari 2019 met frisse nieuwe outfits te gaan rijden. De dames rijden in het blauw, de heren gaan in het rood…

Het was nog geen teampresentatie bij het jongste London Rouleur Classic event, maar Trek-Segafredo liet wel alvast het nieuwe tenue voor het komende raceseizoen zien. Voormalig Parijs-Roubaix-winnaar John Degenkolb mocht samen met wegkapitein Koen de Kort als eerste de kleding voor het mannenteam tonen. De Britse Lizzie Deignan was aanwezig om die rol namens het gelijknamige vrouwenteam te vervullen.

De Trek-Segafredo-mannen werken opnieuw met Santini als kledingleverancier en voor hen blijven de kleuren zwart en rood gehandhaafd. Ook de vrouwen gaan vanaf 2019 in Santini-kleding rijden en die heeft navy blue als basis, aangevuld met lichtere tinten blauw.

Koen de Kort (links) en John Degenkolb zijn enthousiast over hun nieuwe teamkleding.

John Degenkolb: “Ik ben superenthousiast over de twee nieuwe outfits. Ik kan niet wachten om in die retro-stijl te gaan koersen!” Koen de Kort: “Fijn dat we weer in het rood rijden. De nieuwe broek is heel erg stijlvol en ik vind ook de mouwtjes van het shirt heel bijzonder. Hebben we alwéér de mooiste kit van het peloton!” Lizzie Deignan: “Ik ben heel benieuwd naar de Santini-kleding. Samen met Trek hebben ze in elk geval een fantastisch stijlvol ontwerp gemaakt en de techniciteit ervan belooft ook veel goeds.”

Lizzie Deignan met de stijlvolle nieuwe damesoutfit.

Zoals de voorbije jaren blijft de teamleiding bijzondere aandacht hebben voor de veiligheid van de renners en rensters op training. Vandaar dat zowel de damesploeg als de herenploeg voor hun trainingskilometers een hi-viz gele outfit krijgt, kwestie van beter op te vallen in het verkeer.

Trek-Segafredo replica teamkleding is verkrijgbaar via Santini of bij Trek dealers wereldwijd.

Gerelateerde artikels