Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Trek met Van Nicholas over de gravelstroken van de Veluwe

Van Nicholas maakt zich op voor een sportief weekend. Op zaterdag en zondag heeft het merk voor de tweede keer social rides gepland staan. Die vertrekken vanuit De Fietser in het Nederlandse Ede.

Van Nicholas, het merk met titanium fietsen, nodigt fietsers van harte uit om zaterdag- en zondagochtend naar De Fietser te komen. De Fietser is het experience center van Accell, waartoe Van Nicholas behoort (net als merken als Batavus, Juncker en Koga). Het center is te vinden in Ede, centraal in Nederland en aan de toegangspoort van de Veluwe.

Op beide dagen zijn de deuren van De Fietser vanaf 9 uur geopend. Fietsers worden welkom geheten met versie koffie. Na een gezellige babbel volgt om 10 uur de start van de social ride. Het is een zogeheten no-drop rit: samen uit, samen thuis. Degenen die zich even willen testen, kunnen dat op de technische stukken doen. Aan het einde daarvan volgt een hergroepering. Je kunt een mix verwachten van vloeiende single track, boswegen en gravelpaden. Meer dan 75 procent van de route is offroad.

Van Nicholas maakt onderweg foto’s. Er is ook een tussenstop voorzien. Rond de klok van 15 uur komt de social ride ten einde. In De Fietser, waar er meer dan voldoende parkeergelegenheid is, staan drankjes voor je klaar. Daarnaast krijg je de gelegenheid om titanium fietsen van Van Nicholas te bekijken en testen. Aanmelden voor de social rides kan online. Deelname is gratis.