Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Trek Benelux opent vijfde Trek Bicycle Store

Trek Benelux heeft er een vijfde Trek Bicycle Store bijgekregen, in Eindhoven om precies te zijn. In deze winkel is een ruim Trek-aanbod aan fietsen, kleding en accessoires te vinden. Je kunt hier terecht voor racefietsen, mountainbikes, toerfietsen en elektrische fietsen in diverse prijssegmenten.

De vestiging in Eindhoven, goed voor een winkeloppervlak van 400 vierkante meter, is de vijfde Trek Bicycle Store, zoals de conceptzaken van Trek heten. Eerder al openden er van dit soort experience winkels in Kortrijk, Utrecht, Rotterdam en Nijmegen. Trek heeft deze zaken in eigen beheer.

In de afgelopen weken is hard gewerkt om de voormalig meubelwinkel te verbouwen en te restylen tot een winkel die de Trek ademt. In de winkel kun je terecht voor een breed assortiment Trek-fietsen. Naast het merk Trek verkoopt de winkel in Eindhoven een uitgebreide collectie fietskleding en fietsaccessoires van onder meer Bontrager en Oakley. Binnenkort zal ook Brompton met vouwfietsen vertegenwoordigd zijn in de store.

Persoonlijk advies

De winkel beschikt over goed getraind en gespecialiseerd personeel dat deskundig advies geeft, passend bij de persoonlijke situatie. Fietsers die willen weten of zij correct op hun fiets zitten, kunnen terecht bij de FIT-Kiosk in de winkel. En voor wie een racefiets of mountainbike op maat wil samenstellen is een speciale ‘Project One’-ruimte ingericht. Een specialist neemt je mee door het uitgebreide personalisatieprogramma en adviseert je over afmontage, specifieke onderdelen, de juiste maatvoering en de speciale Project One-lakkleuren.

Zes dagen per week geopend

De Eindhovense Trek Bicycle Store is gevestigd aan de Tongelresestraat 84a in Eindhoven. Hij is alle dagen van de week geopend, behalve op zondag (maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur).