Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Trainen zoals de profs van Trek-Segafredo

Wielerteams beseffen steeds meer dat ze sportfans meer te bieden hebben dan alleen maar zichtbaar zijn in koersen. Trek-Segafredo heeft zijn kennis van trainingsmethoden gebundeld in een pakket dat voor elke wielerliefhebber toegankelijk is.

Het programma heet ‘Train like Trek-Segafredo’ en het omvat een combinatie van sportwetenschap, trainingen, trainingsschema’s en data-analyse zoals die door Trek-Segafredo gebruikt worden. Een en ander wordt ondersteund met videomateriaal waarin renners, coaches en ploegleiders uitleg geven.

Algemeen directeur Luca Guercilena licht toe: “Het programma omvat uitstekende software waarmee het heel gemakkelijk is om alle trainingsinspanningen op te volgen. Omdat we onze trouwe volgers hoog in het vaandel dragen, willen we hen ook mee laten profiteren van alles waar wij dagelijks mee werken.”

Train like Trek-Segafredo combineert trainingsanalyse met een persoonlijke benadering door praktijkinzichten uit de wereld van het profwielrennen mee te nemen in het geheel. Met behulp van de technologie wordt het voor de betrokken fietser inzichtelijker wat hij dient te doen om een bepaald doel te realiseren en waarom dat nodig is.

Het programma omvat toegang tot het Trek-Segafredo trainingsplatform, keuze van de trainingsaanpak, uitgewerkte trainingen om te uploaden naar je eigen trainingsapparaten, een kalender, de mogelijkheid om je vorderingen bij te houden, videobijdragen van renners, tips&tricks van de Trek-teamtrainers.

Een abonnement op Train like Trek-Segafredo is er vanaf 66 euro voor een periode van 8 weken. Meer informatie vind je hier.