Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Tom Boonen wordt ambassadeur van La Passione

Vanaf vandaag mag Tom Boonen naast wielerlegende, racepiloot én jurylid voor Racefiets van het Jaar ook ‘Global Brand Ambassador’ van kledingmerk La Passione aan zijn curriculum vitae toevoegen.

Volgens de Italiaanse kledingfabrikant staat Tornado Tom symbool voor motivatie, volharding én elegantie op de fiets. Toevallig zijn dat ook waarden die hij deelt met La Passione. Het ‘direct-to-consumer’ merk zag pas in 2015 het levenslicht, maar hun stijlvolle en kwalitatieve outfits verkopen als zoete broodjes via hun eigen website. Dankzij hun businessmodel én door klantenervaringen centraal te stellen, kon La Passione snel zijn voet neerzetten naast de grote merken in de industrie.

Authentieke stijl

De designs zijn stijlvol, tijdloos en passen perfect bij het authentieke stijlicoon dat Boonen is. Samen met de Bom van Balen wil La Passione aan een nieuw hoofdstuk beginnen. Giuliano Ragazzi, CEO van La Passione: “De merknaam La Passione refereert naar mijn passie voor wielrennen en specifiek de Klassiekers. Tom heeft volgens mij altijd de essentie van dit soort koersen vertegenwoordigd. Ik ben een fan van het eerste uur en het was één van mijn stoutste dromen om hem bij de ontwikkeling van ons bedrijf te betrekken.”

Uit de comfort zone

Ook Tom Boonen zelf ziet de samenwerking – uiteraard – helemaal zitten: “Ik word graag uitgedaagd op onbekend terrein en dit is absoluut een nieuw avontuur voor mij. Ik ben fier dat ik met een merk als La Passione mag samenwerken. Ze werken op een innovatieve en directe manier. Fietskledij is als een tweede huid: de stoffen moeten technisch en comfortabel zijn, maar moeten ook persoonlijkheid hebben. Ik kijk ernaar uit om het La Passione-team te vervoegen, een team dat vol inzet op de ontwikkeling van superkwalitatief materiaal.”

Meer info vind je op de website van La Passione.