Deel dit artikel:

Thule beschermt carbon frames

Nieuwe protector garandeert schadevrij vervoeren.

Het Zweedse Thule is helemaal overtuigd van zijn vinding om carbon frames te vrijwaren van beschadigingen tijdens vervoer op een fietsendrager en geeft daarom bij zijn Carbon Frame Protector in combinatie met de AcuTight-schroefknop de garantie dat er geen beschadigingen aan het frame kunnen ontstaan.

Fietsendragers voor op de trekhaak en voor op het dak van de auto klemmen de fiets in veel gevallen vast door middel van klauwen rond het frame. Veel bezitters van kwetsbare carbon fietsen vreesden hiermee voor beschadiging van het frame. Thule speelde hier al op in door de zachte klauwen van populaire dragers als de Thule EasyFold, EuroClassic G6 en de vernieuwde ProRide 598 uit te rusten met de speciale AcuTight-knop met aandraaibescherming. De AcuTight-knop is ook als accessoire beschikbaar voor de Thule VeloSpace en VeloCompact. Nu deze dragers met AcuTight-knop ook nog gecombineerd kunnen worden met de Carbon Frame Protector, garandeert Thule risicoloos vervoer van carbon fietsen.

De Thule Carbon Frame Protector is een accessoire voor Thule fietsendragers. De Carbon Frame Protector wordt rond het frame geplaatst en in de klauw van de fietsendrager. De zacht-rubberen adapter verdeelt de druk over een groot oppervlak. Dat betekent geen risico op beschadiging en dus extra veiligheid voor de fiets.

Thule Test Program
Bij Thule staat veiligheid extreem hoog op het prioriteitenlijstje. Zo hoog zelfs, dat Thule het Thule Test Program™ ontwikkelde met meer dan 25 “Thule-normen” die veel verder gaan dan de huidige ISO-normen. Na uitvoerige tests volgens het volledige Thule testprogramma durft Thule te garanderen dat carbon fietsen, dankzij de Carbon Frame Protector in combinatie met de bovengenoemde Thule fietsendragers, voortaan risicoloos meegenomen kunnen worden op of aan de auto.

De Thule Carbon Frame Protector is universeel toepasbaar in combinatie met de AcuTight-knop en is vanaf maart 2016 te koop voor € 19,95 (consumentenadviesprijs incl. BTW).

 

 

 

Gerelateerde artikels

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE