Deel dit artikel:

Test The Best van Specialized

Diverse mogelijkheden om Specialized racefietsen en mtb’s te testen.

Specialized organiseert voor het vierde seizoen op rij Test The Best events in Nederland en België. Op zorgvuldig geselecteerde locaties met uitdagende parcoursen kun je racefietsen en/of mountainbikes testen.

Maak bijvoorbeeld kennis met de nieuwste Epic op een technische singletrack of probeer de nieuwste Venge ViAS op een steile klim. Zoals Specialized het uitdrukt: Test je droomfiets!

De eerste events vinden plaats op 12-13 maart in Zonhoven (België) en op 19-20 maart in Schoorl (Nederland). Op het kaartje hiernaast kun je zien waar en wanneer de overige events plaatsvinden.

Behalve fietsen testen is er ook de mogelijkheid om Specialized schoenen en helmen te testen. Tijdens het event wordt je professioneel geholpen door de mensen van Specialized Europe. Er is sportvoeding en catering aanwezig, het event is volledig kosteloos en er staan er meer dan 60 verschillende modellen voor je klaar in de maten Small tot XL. Een real-life testrit is doorslaggevend, volgens Specialized, en daar stemmen wij van harte mee in. Alleen zo ervaar je hoe het is om te rijden op een fiets die perfect aan al je wensen voldoet. Meedoen? Ga naar je lokale Specialized retailer voor meer informatie en inschrijving.