Deel dit artikel:

Test je droomfiets op Circuit Zolder

Heb je na het openingsweekend ook je ambities aangescherpt? Dan ben je misschien op zoek naar een nieuwe fiets. Het Grinta! TEST FEST is de ideale gelegenheid om je blik te verruimen. Dit grootse testevent gaat door op zondag 16 april. Je test zeven uur lang de snelste bolides op het racecircuit van Zolder.

Op het Grinta! Test Fest is de fine fleur van de tweewielerbranche vertegenwoordigd. Onder meer BH, Classified, Isaac, Lapierre, Merida, Orbea, Pinarello, Specialized, Stromer, Thompson en Wilier laten je actief kennismaken met hun nieuwste modellen. In het testdorp staan van 10 tot 17 uur ruim 150 testfietsen klaar om getest te worden. Ook fabrikanten van accessoires (Abus) en sportvoeding (Powerbar) zijn aanwezig.

Waar voor je geld

Deelnemen aan Grinta! TEST FEST doe je door je vooraf te registreren. Voor 17 euro kan je uren onbeperkt racefietsen, e-bikes en gravelfietsen testen op een veilige, afgesloten omloop en ontvang je een Grinta!-giftbag. Voorinschrijvers doen extra voordeel: zij krijgen een extraatje.

Jij zorgt enkel voor je vertrouwde koers- of MTB-pedalen, de fietsen zelf staan klaar. Wil je racefietsen of gravelbikes uittesten, neem dan ook je koersoutfit en uiteraard je helm mee.

Inschrijven kan via deze link.