Deel dit artikel:

Tehava richt zich met Aeroe op bikepackers

De tassen en andere bikepackingsystemen van Aeroe gaan voortaan via Tehava de Benelux-markt op. De distributeur uit Geleen (Nederlandse Limburg) is sinds deze week de officiële verdeler.

Aeroe is een Nieuw-Zeelands merk dat zich al meer dan twaalf jaar toelegt op de (door)ontwikkeling van bikepackingsystemen. Gemak, functionaliteit en design zijn daarbij de voornaamste uitgangspunten.

Draagsystemen

Het merk biedt in de eerste plaats een drietal houdersystemen voor op de fiets. Het gaat daarbij om het Spider Rear Rack, Fat Rack en Spider Pannier Rack. Op en aan deze systemen passen bijvoorbeeld bikepackingtassen voor een mooi fietsavontuur. Maar ook tassen voor het vervoer van spullen die je moet meenemen tijdens het dagelijkse woon-werkverkeer.

Tassen

De waterdichte Dry Bags van 8 en 12 liter zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en oranje. Daarnaast biedt Aeroe de Quick Mount Pod (11 liter), gemaakt van waterdicht en hard materiaal dat extra bescherming biedt aan waardevolle eigendommen zoals een camera. De Quick Mount Pod is makkelijk te bevestigen op elke willekeurige plek op het draagsysteem door middel van de meegeleverde Uni-Mount.

Ga naar de website van Aeroe om kennis te maken met het complete assortiment.