Deel dit artikel:

Ta+too Travel Collection van Selle Royal

Een serie kleurrijke zadels in zeer beperkte oplage.

Eerder deze maand berichtten we over de nieuwe reeks Ta+too zadels van Selle Royal, en hierbij is er alweer een update. Het vakantieseizoen staat voor de deur, en wie er graag op uit trekt met zijn fiets, is wellicht gecharmeerd door één van de limited edition zadels van Ta+too met als thema Travel (Reizen).

De Travel collectie is de eerste van vier series thematische limited edition zadels, die een zadeldek met daarop kunst, illustraties of bonte kleuren hebben. De volgende series hebben als thema Wilderness, Love en Landscapes.

De Travel collectie is gemaakt door de Spaanse illustratoren Brosmind, de Italiaanse tweelingbroers Van Orton, die werk maken geïnspireerd op Pop Art artiest Roy Lichtenstein, en door de jonge Italiaanse designer Hikimi, die werkt met zachte vormen en lichte kleuren die het luchthartige van zijn onderwerpen benadrukken.
Met de ontwerpen die de drie hebben gemaakt, kun je er zeker van zijn dat je een opvallend ontwerp onder je kont krijgt (oneerbiedig gezegd).

Selle Royal: “Reizen gaat niet alleen om nieuwe landschappen ontdekken, het gaat ook om nieuwe perspectieven en gezichtspunten tegenkomen. Hetzelfde willen we laten gebeuren met onze Travel collectie: het afneembare zadeldek van een Ta+too zadel is gemakkelijk om te wisselen voor eentje met een ander design.”

De drie designs worden gemaakt in een beperkte oplage van 100 stuks elk en ze gaan 45 euro per stuk kosten. (RVS)