Deel dit artikel:

Stem op jouw droomfiets van het jaar

Welke fiets verdient het predicaat ‘absolute droomfiets van het jaar’? Dat is de centrale vraag in de verkiezing ‘Dreambike of the Year – Powered by Grinta!’. Je kunt nu je stem uitbrengen en zo meebepalen welke fiets met de winst aan de haal gaat.

De verkiezing ‘Dreambike of the Year – Powered by Grinta!’ beleeft dit seizoen alweer haar derde editie. In het eerste jaar werd de De Rosa Idol verkozen tot absolute droomfiets, vorig jaar ging de Trek Emonda SLR 7 eTap met de eervolle titel aan de haal. Ditmaal zijn er zeventien in het oog springende kanshebbers voorgeselecteerd. Welke dat precies zijn, zie je terug op de stempagina.

Breng je stem uit

Wil je een online stem uitbrengen, dan kan dat heel eenvoudig. Je gaat naar de hiervoor genoemde stempagina, selecteert jouw droomfiets en laat je gegevens achter. Vervolgens krijg je een e-mail ter verificatie. Belangrijk is dat je je stemvoorkeur bevestigt. Vanaf elk e-mailadres kan er slechts één keer gestemd worden. De stemronde loopt nog tot en met eind december.

Dreambike vs. Racebike

Welke fiets de winnende is, wordt in januari bekendgemaakt tijdens de welbekende fietsbeurs Velofollies in Kortrijk. De verkiezing ‘Dreambike of the Year – Powered by Grinta!’ loopt parallel aan een andere verkiezing: ‘Racebike of the Year – Powered by Grinta!’. Daar is het oordeel van een jury onder leiding van Tom Boonen doorslaggevend.

Gerelateerde artikels