Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Stars and Stripes bij Ekoï

Als je een beetje je best doet, kan je de zomer al ruiken. Hoog tijd dus voor een outfit met korte broek en shirt met korte mouwen. Ekoï komt net op tijd met het nieuwe Stripe design.

First things first: het nieuwe Stripe design van Ekoï ziet er echt wel mooi uit want in blauw, rood, wit of zwart vindt het ontwerp een prima evenwicht tussen klasse en sportieve snelheid. Dat de strepen die het shirt typeren in de broekspijpen terugkomen is een fraai detail. Maar op de fiets draait het uiteraard niet alleen om de looks, ook de prestaties zijn van belang.

Vier materialen in één shirt

Het shirt is van vier verschillende materialen gemaakt. Het Vitdry op het borstpaneel werkt als een lichte windbreker, het rugpand is van heel ademend materiaal gemaakt om daar zoveel mogelijk lichaamswarmte kwijt te kunnen. De zijpanelen zijn ultra elastisch in functie van een zo groot mogelijk draagcomfort en de schouderstukken zijn van second skin gemaakt. Op het verlengde rugpand zitten drie steekzakken en één extra zakje met een ritssluiting, onderaan het borstpaneel dat door een volledige rits in twee wordt gedeeld zit een vijf centimeter brede elastische band om het shirt netjes op zijn plaats te houden. De mouwen zijn met een laser gesneden om op die manier de zomen en de mogelijke irritaties die daar bij horen te voorkomen. Het shirt is te koop in de vier eerder vermelde kleuren in de maten S tot 3 XL voor 89,99 euro.

Sterrenzeem

De bijpassende fietsbroek met bretellen is er in de maten S tot 2 XL en kost 109,99 euro. Ster van de show is in dit geval het zeem dat schuim van twee verschillende dichtheden combineert met gel inserts. Ekoï geeft het Gel Injection zeem zelf vijf sterren als het over het zitcomfort gaat, vandaar de titel van dit stuk. De broekspijpen worden op hun plaats gehouden met 7,5 cm brede elastische banden die micro geperforeerd zijn en van silicone zijn voorzien.

Koop je de twee ‘Made in Italy’ kledingstukken samen, dan krijg je van Ekoï 25% korting en betaal je slechts 149,99 euro voor de set.

Bekijk het maar op www.ekoi.com