Deel dit artikel:

Snelste tijdrithelm ooit van Giro

Wees de eerste die deze helm bezit door online inschrijving op Bikegear.cc

BIKEGEAR.cc geeft consumenten in heel Europa de mogelijkheid om de Aerohead™ als eerste in hun land in bezit te krijgen door zich online in te schrijven op BIKEGEAR.cc

Ontwikkeld in de windtunnel. Getest op de baan. En bewezen tijdens de Ronde van Frankrijk van 2015 door Rohan Dennis door het winnen van de tijdrit: dat is de nieuwe Giro Aerohead™ tijdrithelm: de snelste Giro helm ooit gemaakt. Ontstaan vanuit de behoefte aan snelheid, de droom om de snelste te zijn en ook een mogelijkheid om jouw rit te verbeteren. Jouw rit verbeteren; dat is Giro’s grootste drijfveer om innovatief te zijn.

Giro Aerohead™ Ultieme MIPS en Giro Aerohead™ MIPS
De Giro Aerohead MIPS™ is leverbaar in twee uitvoeringen. De Aerohead™ Ultimate MIPS en de Aerohead MIPS™. Giro pionierde in 1985 in de categorie van aerodynamische helmen met de originele Advantage en nu heeft Giro de tijdrithelm opnieuw gedefinieerd met de nieuwe Aerohead™. Giro heeft alle beschikbare middelen gebruikt om een tophelm te creëren qua snelheid, gewicht, stijl en comfort. De schaal van de Aerohead™ Ultimate is gemaakt van TeXtreme™ carbonvezel, een geavanceerd materiaal dat lichter en sterker is dan andere koolstofcomposieten. Het oogscherm rondom biedt ongelimiteerd zicht met een enorm aerodynamisch voordeel. Het oogscherm is gemaakt door ZEISS® Optics voor ongeëvenaarde helderheid. Een magnetische sluiting houdt het oogscherm op zijn plaats maar het kan toch gemakkelijk worden verwijderd en het kan worden weggeborgen in de ‘flip-up’ positie. Perfect voor snelle zwemmen-naar-fietsen overgangen. De Aerohead™ MIPS heeft hetzelfde aerodynamische silhouet als de toonaangevende Aerohead™ Ultimate maar biedt meer ventilatie om triatleten en tijdrijders in het heetst van de strijd koel te houden.

MIPS
MIPS staat voor Multidirectional Impact Protection System. MIPS is een revolutionaire technologie waardoor de helm ten opzichte van het hoofd vrij kan bewegen en meer bescherming biedt tegen rotatie impact op de hersenen veroorzaakt door schuine stoten. Iets simpeler gezegd: bij een val laat MIPS de helm vrij rondom je hoofd bewegen, waardoor de impactenergie wordt weggeleid. De nieuwe Giro Aerohead™ Ultimate en de Giro Aerohead™ zijn uitgerust met MIPS. Daardoor is het niet alleen de snelste helm ooit gemaakt maar ook een uiterst veilige helm.

Schrijf je nu vooraf in op BIKEGEAR.cc
Voor die rijders die als eerste het allerbeste in bezit willen krijgen en de concurrentie achter zich willen laten, heeft BIKEGEAR.cc een geweldige nieuwe online campagne gelanceerd om je vooraf in te schrijven voor de nieuwe Giro Aerohead™ tijdrithelm. Consumenten kunnen alle details bekijken op BIKEGEAR.cc/aerohead en zich vooraf inschrijven om de nieuwe Giro Aerohead™ als allereerste in bezit te krijgen! Consumenten die zich vooraf inschrijven, ontvangen de meest actuele informatie over de nieuwe Giro Aerohead™ en blijven automatisch in nauw contact met de door hen gekozen dealer over de beschikbaarheid van de Aerohead™ helm.