Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Shot: Sportful denkt aan stijl, presteren en comfort

Met de wielerkleding van Sportful ga je stijlvol de zomer in. In de modespecial Shot zoomen we in op noviteiten uit Sportfuls sportgarderobe.

Bij Sportful leent het Bodyfit Pro Evo Jersey (100 euro) in witte kleur zich voor lange, zomerse ritten. Snel, licht en strak om het lichaam. Ontwikkeld en getest met profrenners en ook goedgekeurd door Ine. De bijpassende Bodyfit Pro W Bibshort (130 euro) is voorzien van een nieuw type stretch bretels speciaal ontworpen voor vrouwen. De gladde, aerodynamische AeroFlow Compress-stof geeft extra ondersteuning aan de spieren.

Stijns Wire Jersey (85 euro) is er voor iedereen die houdt van stijl en comfort. Minimalistisch maar steeds verrassend door zijn rijke details. Het shirt is perfect voor trainingen, met dezelfde technische eigenschappen als Sportfuls wedstrijdproducten. De Bodyfit Team Classic bibshort (90 euro) is de klassieker onder de koersbroeken van Sportful. Hij is ontwikkeld om de juiste balans te vinden voor de meest uiteenlopende omstandigheden.