Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Shot: Specialized-zomerkleding met de juiste accenten

Specialized heeft behalve high-end fietsen ook een hoogwaardige kledinglijn. In de modebijlage Shot stelt Grinta! de nieuwste zomerkledij van het merk voor. Bekijk de producten hieronder in de fotoslider.

De Slim Fit-pasvorm specifiek voor vrouwen zorgt ervoor dat de SL Race Jersey (139,90 euro) van Specialized aanvoelt als een tweede huid. De stof beschermt haar huid tegen schadelijke UV-stralen met een UPF 30+ rating. De SL Race bibshort (169,90 euro) legt de juiste accenten en is dankzij een magnetisch haakje aan de bretels snel en makkelijk aan en uit te doen voor een sanitaire stop onderweg.

Stijn opteert voor het witte SL R SS Jersey (139,90 euro) in elastische en comfortabele SL 116 stof. De zichtbaarheid van het shirt wordt verhoogd door reflecterende elementen. De rits aan de voorzijde is voorzien van een automatische schuifblokkering. De SL R Bibshort (169,90 euro) die Stijn draagt, is gemaakt uit de hoogwaardige Action 220 Power, een geweven stof met een slijtvast en glad oppervlak. De broek is voorzien van een hoogwaardige Body Geometry 3D Contour-zeem.

Gerelateerde artikels